Over Carmen
(gezicht achter CESZ): 

Mijn naam is Carmen Lijklema-van Beusekom, 31 jaar en woon in Leek samen met mijn man Louis, 3 kinderen: zoon Carsten (2017), zoon Joren (2018) en dochter Estelle (2020). 


Naast het geven van zwangerschapscursussen ben ik werkzaam als doktersassistente in een huisartsenpraktijk in de Wilp.

Zwangerschappen en zwangere vrouwen fascineren mij enorm. Wat een wereld wonder. Het dragen van je kindje in je buik, wat leeft en groeit. 
Zo uniek en bijzonder.

Mijn droom om zelf cursussen te gaan geven is gegroeid nadat ik zelf zwanger werd van mijn oudste zoon en ik letterlijk tegen dingen aan liep, of juist pas tegen aan liep toen het te laat was. Het idee groeide om zelf cursussen te gaan geven om (jullie) zwangere vrouwen zo uitgebreid en goed mogelijk voor te bereiden op de bevalling. Maar ook de reis naar de bevalling toe zo goed mogelijk te begeleiden.

Ik ben mij gaan verdiepen in de mogelijkheden en kwam uit bij Mudra school voor zwangerschapsyoga te Amsterdam, welke ik met succes heb afgerond en waarvoor ik mijn diploma heb behaald.
Juist Yoga tijdens de zwangerschap is goed om spieren en bindweefsel soepel te houden, lichaam en geest in balans te krijgen. Daarnaast het kunnen ontspannen, de drukte van allerdaags even helemaal los te laten en tot jezelf en je kindje te komen.

Ik kijk er enorm naar uit om jou te mogen begeleiden in deze bijzondere periode in je leven, in deze bijzondere reis en mijn kennis en eigen ervaringen met je te mogen delen.

Lieve groet, 

Carmen